FRH Karrier régen

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Karrier

FRH Karrier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Gamerek nagy többségét - és reméljük ti is közéjük tartoztok - mindig is vonzották a játékokban elérhető fejlődési lehetőségek. Ennek az egyik közkedvelt formája a különböző és egyre magasabb RANGOK elérése.

Itt nálunk a Forza Racing Hungary-nél (továbbiakban FRH) eddig is jutalmaztuk az aktív tagokat, hiszen ott van a színes tagkártya, rajtszám és a fórumon kiosztott rangok.

Arra gondoltunk, hogy tovább bővítjük az aktív tagok értékelését. Létrehoztunk különböző rangokat, amit az FRH versenyeken való aktivitásotokkal szerezhettek meg. Ezeket a rangokat pedig az autókon használt rajtszámokon is feltüntetjük. Ez remekül fog mutatni a fényképeken, vagy éppen a videóinkon, ééésss nem mellesleg kicsit a másik orra alá is dörgölhetjük, hogy milyen sok versenyen voltunk már.

 

 

Létrehoztunk négy különböző versenyzői rangot.

• GREENHORN Class Driver (zöldfülű versenyző)
• SKILLED Class Driver (képzett versenyző)
• VETERAN Class Driver (veterán versenyző)
• MILLENNIUM Racer (ezeréves versenyző)

Minden rangon belül nyolc szint található és az utolsó szint elérése után rangot léphettek. Ezeket a szineteket a Forza 5-ben található autóosztályok ihlették. Úgy mint...

 

 

Az első rang a "GREENHORN Class Driver" (zöldfülű versenyző). Ebben a rangban minden 25. verseny után szintet lép a versenyző. Ez a rang a "D" szinttel kezdődik és az "X" szintig, vagyis 200 versenyig tart. Ezt a rangot a jobb alsó sarokban a szintnek megfelelő betűvel jelöljük. Tehát, ha egy versenyen az előtted lévő pilóta "A" szinten van, akkor láthatod, hogy valahol 76 - 100. verseny közt jár.
 

 


A második rang a "SKILLED Class Driver" (képzett versenyző). Ebben a rangban is 8 szint van, itt azonban már 50 online verseny után léphettek szintet. Ez a szint a 600. online versenyig tart. Ezt a rangot a jobb alsó sarokban feltüntetett betű mellett, egy "1"-es számmal is feltüntetjük. Aki játszott már a Call of Duty valamelyik online részével, annak ismerős lehet ez a dolog. Ott "presztízs 1"-nek hívták. Vagyis ha valaki az összes szintet elérte, akkor elölről kezdte a szinteket, de már presztízs 1-ben.
Tehát ha egy versenyző rajtszámán az "A" betű mellett ott van az "'1"-es szám, akkor ő már egyszer elérte az összes szintet és ennek köszönhetően rangot váltott. Ebben az esetben az "A1"-es rajtszámnál a versenyző valahol a 351 - 400. online versenyénél jár.

 

 


A harmadik rang a "VETERAN Class Driver" (veterán versenyző). Ebben a rangban is az előzőekhez hasonlóan 8 szint van. Itt is 50 online verseny után léphettek szintet. Ez a szint 1000. online versenyig tart és az előző ranghoz hasonlóan itt már egy "2"-es számmal jelöljük, hogy a versenyző bizony már kétszer is teljesítette mind a 8 szintet.
 

 


A negyedik rang a "MILLENNIUM Racer" (ezeréves versenyző). Ezt a rangot azok a versenyzők kapják, akik teljesítettek legalább 1000 FRH versenyt. Ezt a rangot már nem betűkkel jelöljük, hanem egyszerűen csak arany színre vált a versenyző rajtszáma, és a jobb alsó sarokban megjelenik az "1001+" szám.
 


Minden csapattag, aki eléri ezt a rangot (az arany rajtszám és a legmagasabb elismerésünk mellett) kap még egy oklevelet, vagy ha úgy tetszik emléklapot, illetve egy kifejezetten erre a célra készített FRH pólót (a kép csak illusztráció).

 

 

Minden olyan hivatalosan kiírt és lobbivezető által megrendezett FRH verseny, ahol a versenyző elindul. Függetlenül attól, hogy kap érte pontot, vagy nem. Ez azért lényeges, mert lehetnek speciális, az OVÁSZ-tól eltérő pontozású versenyek, ahol nem minden célba érő kap pontot. Vagy büntetés miatt elveszti, stb.

Továbbá beleszámít minden olyan köridő futam, vagy drift futam ahol a versenyzőnek van szabályos értékelhető eredménye. Itt sem kell, hogy az adott futamon pontot szerezzen! Ha rajta van az eredményhirdetési táblázaton, akkor már beleszámít az értékelésbe!

Ahogy az a való életben is, itt is, ha valaki többet gyakorol és teljesít, gyorsabban építheti a karrierjét. Vagyis aki párhuzamosan több Forza versenyen is részt vesz hétről-hétre, az hamarabb fog szintet lépni.

 

 

Dvorcsakl csapattársunk áldozatos munkájának köszönhetően minden csapattag eredménye rögzítésre került a belépése óta. Ezt továbbra is egy örökranglistán (továbbiakban LEAIZÉ) vezetjük és hétről hétre frissítjük majd. Azt, hogy jelenleg milyen rangban vagy, azt a LEAIZÉn tudod ellenőrizni. Ezt az "FRH CSAPAT" menüpont alatt a "LEAIZÉ"-re kattintva láthatjátok, de a képre kattintva is odavisz a böngészőtök.

 

A LEAIZÉt vesszük alapul és ennek fényében lesznek kiosztva a rangok. Vagyis bizony lesz, aki már a "képzett versenyző" rangot kapja kezdésnek. Íme egy példa...

Jelen pillanatban X Kicsi X-nek van a második legtöbb FRH versenye, szám szerint 704. Mivel a 600. verseny után rangot lépet, így most már "VETERAN Class Driver", vagyis "veterán versenyző". De ebben a rangban is eltöltött 104 versenyt, így jelen pillanatban "B2"-es szinten van.

A csapat főnők FRH Crazyman eddig egyedülálló módón 1013 online versennyel megszerezte a "MILLENIUM Racer" (ezeréves versenyző) rangot!

  

 

A LEAIZÉt MI vezetjük, MI ellenőrizzük és a rajtszámot is MI készítjük el. Figyelni és igényelni azonban NEKED kell! 


A rajtszámok igényléséhez kibővítettük a rajtszám igénylő űrlapot. Ezt az űrlapot kell kitöltenetek és elküldenetek ahhoz, hogy ezt a fajta rajtszámot elkészítsük nektek. Az űrlapot megtaláljátok a weblapon az FRH CSAPAT menüpont alatt, de a képre kattintva is odavisz a böngészőtök. Amikor a rajtszám elkészül, akkor az UPDATE topikban kaptok róla értesítést (Fórum / Beszéljünk az oldalról / Update).

A rajtszámot a Forza 6 játékon belül majd nektek kell letölteni a szokásos módon. Akinek még nincs rajtszáma az a keresőbe az "FRH"-át írja, akinek már van választott rajtszám az pedig csak a rajtszámot... (lásd. videó).

 

 

FONTOS, hogy a rajtszámok egységesek legyenek. Szigorúan büntetni fogjuk azokat, akik kiskapukat keresnek és megváltoztatják a rajtszám kinézetét!

Reméljük, hogy minél többen igényelni fogjátok ezt a fajta rajtszámot és ezzel a csapat élete és a versenyeink is színesebbek lesznek.
 

©STAFF

 

 


 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!