FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Mamut Quick Race

Tartalomjegyzék

Mamut
Quick Race

Eredmények!

 

 

Üdv mindenkinek!
 

Túl vagyunk egy remek Quick Racen, ismét elmondhatjuk, hogy nagyon jót versenyeztünk.

Nem egy lóerőgyár a gép (a súlyához képest persze), gyönyörű vonatok alakultak ki a pályán – ezt most jó értelemben mondom –, egyáltalán nem volt könnyű előzni ha nem hibázott az elöl lévő; viszont gyönyörűen lehetett (és kellett is) lökhárítón autózni. Ez nekem olyannyira sikerült az első futamon, hogy nagyjából a teljes versenytávot Virág Erik mögött töltöttem 10-20 méteren belül.

Nagyszerűen, hiba nélkül ment, egyszerűen nem bírtam sehol megelőzni. Innen is gratulálok neki, korrektül, sportszerűen versenyzett.
 

A második futam, ha lehet még jobbra sikerült, ugyanis az első futam végeredménye alapján fordított sorrendben rajtoltunk, és az előző menet eleje ráadásul még gyengébb autóval is kellet, hogy rajthoz álljon. A kitalált teljesítménybüntetés jól el lett találva, nem tudtak a gyorsabb versenyzők meglógni, lehetett végre őket is szorongatni egy picit. Sajnos én annyira próbáltam sietni, hogy legalább háromszor kerültem komolyabb kontaktusba a szalagkorláttal, másodszor is ki kellett mennem a boxba, így részemről a bravúr most elmaradt.
 

Remélem egy „rendes” versenypályákon is jól fog működni a dolog (Bernese Alps szerintem azért elég egyedinek mondható), ugyanis szeptembertől ezzel a mamuttal is indul egy bajnokság, bízunk benne, elnyeri majd a tetszésetek!
 

Óvás nem érkezett, az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk!

 

      


 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!