FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Porsche CUP Season 2

Porsche CUP

Season 02

 

 

 

 

 

 
 

 

A verseny kéthetente vasárnap, az "új" időpontok szerint kerül megrendezésre. Lobbinyitás 17:45, időmérő kezdete: 18:00.-óra

________________________________

 

 

Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékos azonosító) megadásával lehet! A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! A nevezéseket 16 főig tudjuk elfogadni, a többiek tartalékos versenyzők lesznek! Mindig vannak a nevezők közül olyanok, akik nem jelennek meg, akkor a tartalékok jöhetnek nevezési sorrendben. A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljon, és ne türelmetlenkedjen senki. Köszönjük!
Az aktuális lobbivezetőt/lobbivezetőket MINDEN NEVEZŐ vegye fel a barátlistájára, különben a lobbivezető nem fogja behívni a versenyre!!!
 A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!

 

Amennyiben Moderate vagy Stick, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata OVÁSZ érvényes a teljes bajnokság alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi! Az internetes kapcsolódási hibákat mindenki saját maga orvosolja!

24 jelentkező fölött két lobbit indítunk, 8 jelentkező alatt pedig töröljük a versenyt!

________________________________

 

 

Időmérő:  Az időmérő 5 kör, szellemautó. Az időmérőn, és a versenyen is szimulációs törés lesz.

1.Futam: Az első futam 18 kör, felvezető kör utáni állórajttal indul, 1 kötelező bokszkiállás. 

2.Futam: A másodk futam 18 kör, felvezető kör utáni állórajt. Az időmérő eredménye alapján az első 10 helyezett fordított sorrendben áll fel a rajtrácsra. 1 kötelező boxkiállás lesz!


Az OVÁSZ-ban felvázolt pontozás lesz érvényben a verseny alatt!

________________________________

 

________________________________

 

 

Az autón kötelező tuning van! Brakes / Race Driveline / Race 399 KW, 450 Nm, 1189 Kg Ezen kívül mást az autóba szerelni TILOS! Setup megengedett.

________________________________

 

 
2016.11.27. - 1. futam: Spa 13 kör nappal és 13 kör éjjel
2016.12.11. - 2. futam: Monza Full 2x18 kör
2017.01.08. - 3. futam: Silverstone GP 17 kör nappal és 15 esőben
2017.01.22. - 4. futam: Nürburgring GP 2x18 kör nappal
________________________________

 


Lehetőleg versenyfestést készítsetek, továbbá kötelező a hivatalos(!) FRH rajtszám (JÓL LÁTHATÓ HELYEN ÉS MÉRETBEN!), valamint a támogatóink logoinak, és legalább egy csapat logo használata! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra! Matricázásnál a keresőbe írjátok be a "Description"-hoz, hogy FRH - Videós segítség itt: videó
 

________________________________

 

 

 

 

  Gamertag
1,  Big Zoli88 HUN (lobbivezető)
2, DracoXT
3, Virag Erik
4, LosiDa
5, bacsi97
6,  
7,  
8,  
9,  
10,  
11,  
12,  
13,  
14,  
15,  
16,  
+  

 

 

 


 

 

 

>

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!