FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Porsche Quick Race

Tartalomjegyzék

Porsche Quick Race

Eredmények

 

 

 

 

 

Sziasztok!!!

Vasárnap lefutottuk a Porsche Quick Race -t.
Be kell vallanom az autó és pálya kombó részemről nem volt a legjobb, aztán a végére valahogy mégiscsak bejött.
Maga a verseny aránylag zökkenőmentesen ment le.
Az első futamon a rajt után 30 méterrel valaki úgy telibe vert hátulról, hogy teljesen tönkre is ment az autó (többünknek is, BZOLI, LosiDa, Big Zoli88 HUN). Azonnal össze is jött a kérelem a Safety car behívására, így behívtam, majd 3 körrel később elhagyta a pályát.
Az újra indulás után az "UFO"-k szokás szerint elmentek, utánuk a mezőny aránylag egyben maradt. Volt bőven adok kapok.
Itt kérnék újra elnézését Lemur-tól, amiért kilöktem. A második futam jobban indult, nem volt baleset. Itt is végig volt csata bőven.
Ígéretes bajnokság jelentkezzetek minél többen, legyen végre két lobbi. 
Részemről jár a "KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT" plecsni rá.
Üdv Big Zoli88 HUN!

 

Richie beszámolója:
"Futamon valaki beragadt a rajtnál én ezt csak úgy tudtam elkerülni, hogy 4 kerékkel elhagytam a pályát közvetlen a rajtnál és a füvön kerültem ki a beragadt autót. Ezért az közel 6 helyet visszaestem de szerettem volna jelezni a pályaelhagyásomat.

2. Futamon egy ideig vezető pozícióban voltam addig a pontig amíg az egyik féktávon a felfestésen / kerékvetőn kezdtem el fékezni ami azonnal megpörgette az autómat. Majd a végén pár körön keresztül a bokszkiállások után Motoval egész jókat csatáztunk. Egyszer hozzá értem Motohoz viszont előre jeleztem hogy 40%-os a gumikopásom, így inkább sodrottam és csak utas voltam az autóban mintsem vezető. Remélem ezért nincs harag és nem rontottam el ezzel a futamát. Próbáltam óvatos lenni.

Összességében izgalmas volt és élvezetes. Sajnos a játékom hibájából adódóan nem láttam mások festését, ezt próbálom újratelepítéssel megoldani. Ezen kívül a Fusy0N beállításait használtam, de sajnos ez most nem tudott engem szárnyaltatni. A kigyorsításokon konkrétan tojáshéjon mentem folyamatosan. Nem tudtam soha keményen támadni a kanyarokat és időben kigyorsítani."

A Quick Race-el kapcsolatban nem érkezett ovás ez álltal az eredmények érevényesek.

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!