FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Mamut Bajnokság

Mamut Bajnokság

 

 

 

 

 

 

 
 

Sziasztok!


A kamionversenyzés Európában immáron az újonnan feltörekvő motorsportok közé tartozik. Magyarországi megjelenése a fénykorához kapcsolódik, a Hungaroringen 1988 és 1990 között kerültek megrendezésre futamok. Sajnos egy hosszabb szünet következett Mogyoródon, de 2015-ben visszatértek, amiben Kiss Norbert neve jelentős szerepet játszott. 2014-ben és 2015-ben is ő bizonyult a Kamion Európabajnokság legjobbjának, így hazánkban is egyre bővülő rajongótábort szerzett magának a sportág.

Szerencsére a Kamion Európa-bajnokság felemelkedése mellett a Microsoft sem tudott csukott szemmel elsétálni, így igaz, csak dlc formájában, de megkaptuk a Tankpool24 Mercedes versenykamionját. Tehát itt van a lehetőség előttünk, hogy a sportág és persze Kiss Norbert tiszteletére mi is megvívjuk saját csatáinkat a versenypályán!
Izgalmakban dús versenyzést kívánunk tehát mindenkinek!
©bacsi97  ©FRH Jani

 

A verseny kéthetente vasárnaponként kerül megrendezésre. A szokásos módon 18:15-kor lobbinyitás, majd kb. 18:30-kor időmérő. Azt követően az időmérő eredménye alapján rajt.

________________________________

 

Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékos azonosító) megadásával lehet! A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! Nevezéstől függően indítjuk a lobbikat! 16 főig egy lobbi indul, viszont ha összejön legalább 24 nevező, akkor indítunk második lobbit is. Ha nincs meg legalább 24 fő, akkor 16 + tartalékok! Vagyis 24-nél kevesebb nevező esetén, az első 16 versenyző nevezését tudjuk elfogadni, a többiek tartalékos versenyzők lesznek. Mindig vannak a nevezők közül olyanok, akik nem jelennek meg, akkor a tartalékok jöhetnek nevezési sorrendben. A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljon, és ne türelmetlenkedjen senki. A lobbivezetőt MINDENKI vegye fel a barátlistájára, különben nem fog tudni behívni a versenyre!!!! Köszönjük!
 

A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!
 

Amennyiben Moderate vagy Stick, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata OVÁSZ érvényes a teljes bajnokság alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi!

________________________________

 

 

- időmérő két részes, Q1 és Super Pole
 Q1 10 perces időmérő, első 5 Super Pole-ba jut

 Super Pole 3 kör, ebből kettő a gyors, ez dönti el az első 5 helyet
 

- rajtsorrend: első futamon időmérő, másodikon az első futam végeredménye alapján a teljes mezőny fordul
- mindkét futamon állórajt, kötelező boxkiállás nincs
- A második futamra az első futam első öt helyezettje tejesítménybüntetést kap, nekik az autóban a motorról minden fejlesztést le kell venniük (alap motor), és ezzel a tuninggal kell a második futamon rajthoz állniuk. A büntetett autó értékei: B/583 805 kw, 5000 nm, 5437 kg.

________________________________

 

 

________________________________

 



 Az autón kötelező tuning van, az alábbi alkatrészeket kell felszerelni. A megadott tuningtól eltérni TILOS! setup megengedett.

Platform and Handling: minden race  Engine: minden race  Aero: minden race 

 

________________________________

 


 
- 1. futam: Hockenheimring Natinal Circuit 2x21 kör, 2016. 09. 11.

- 2. futam: Yas Marina South éjjel 2x27 kör, 2016. 09. 25.

- 3. futam: Le Mans Bugatti Circuit 2x19 kör, 2016. 10. 09.

- 4. futam: Daytona 24 Hour (Sports Car Circuit) éjjel 2x17 kör, 2016. 10. 23.

         _______________________________

 


Kötelező a versenyfestés és a hivatalos(!) FRH rajtszám (JÓL LÁTHATÓ HELYEN ÉS MÉRETBEN!), valamint a támogatóink logójának használata! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra!
Matricázásnál a keresőbe írjátok be a "Description"-hoz, hogy FRH - Videós segítség itt: videó

 

________________________________

 


Az OVÁSZ -ban felvázolt pontozás lesz érvényben a bajnokság alatt!

________________________________

 

 

  GAMERTAG
1. Lobbivezető / FRH Crazyman (09.11., 09.25.)
2. Lobbivezető / Big Zoli88 HUN (10.09., 10.23.)
3. FRH Jani
4. Pervinke
5. DracoXT
6. Virag Erik
7. bacsi97
8.  
9.  
10.  
11.  
12.  
13.  
14.  
15.  
16.  
+  
+  
+  
+  
+  
+  

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!