A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

TORA 24h Britcar

TORA 24 órás verseny

(FRISSÍTVE! 09.16.)
Van aki hallott a dologról, van aki nem. Egy biztos nem mehetünk el mellette szó nélkül!
A nagy nemzetközi mezőnyben az FRH is ott lesz!

A TORA szokásához híven A LeMans 24 órás versenyhez hasonlóan, megrendezi a 24 órás Britcar versenyt is. Lapi csapattársunknak köszönhetően az FRH (Forza Racing Hungary) is képviseli KIS hazánkat a Forzások köréből. Lapi mindenképpen akarta taposni a gázt ezen a versenyen, és nem volt rest összetoborozni egy 4 fős csapatot a versenyre.

 1. LAPI74
 2. Corrupted HUN
 3. CoolG84
 4. IceSanyi

A verseny Szeptember 15.-én 15:00-kor (magyar idő szerint) kezdődik és Szeptember 16. 15:00 óráig (magyar idő szerint) tart. Igen a 24 órás verseny valóban 24 óráig tart!  Ahhoz hogy indulhassanak a versenyen nem kis felkészülés előzte meg a mai napot. Jó pár csapattárstól kaptak segítséget és legfőképpen közösen együtt, összedolgozva készültek a versenyre.

Persze nem állhattak rajthoz egy csupasz autóval, így valami cukor festésen ment az agyalás részükről. A festésben Migren májsztro segédkezett és rittyentett egy igazán egyedi magyaros festést.

Nektek hogy tetszik?

Majd rakok fel képeket ahol körbe látszik, de tudtommal fent van a Klubgarázsunkban is.

Aki teheti nézze meg közelebbről. Érdemes!

 

A verseny Silverstone aszfaltján zajlik. A futamon 3 lobbi indul (A-B-C). Összesen 35 csapat nevezett különböző kategóriákban. (TORA GT, Mosler Only, Production GT, Clubman) Mindegyik kategóriában meghatározott TI (teljesítményindex), tuningolási lehetőségek korlátozták az indulókat.

Mi az FRH, a Production GT kategóriában állunk rajthoz. Ezen a kategórián belül még 9 csapat indul. A futam szakaszokra van boncolva, két órás futamokra. A csapatokban lévő emberek két órát vezetnek egymás után a 24 órát beosztva. Ezzel kimélve magukat és a konzolt is. Mindig csak egy versenyző megy a minden csapatból az adott lobbiban. Aztán futam megállít, lobbiból kilép és jöhet a következő versenyző...

Tegnap meg volt az időmérő, ahol Corrupted (a csapat egyik élmenője) harcolt a rajtpozicióért. Nos, nem hazudtolta meg önmagát és behúzta a 3. legjobb időt! Tehát ez azt jelenti, hogy az időmérő alapján felállított lobbikból az elsőben lesznek a srácok! Azért ez nagyon komoly teljesítmény.

Amúgy a csapatból többen is indulunk más TORA versenyen is (erről majd egy másik cikkben). Amikor neveztünk és egymás után írogattuk be a nevezéseket. A TORA fórumon megkérdezték viccesen, hogy "-Megszállnak minket a Magyarok?" Haha

Nos a futam ebben a percekben kezdődik, amikor a cikket írom. Az időbeosztást lentebb láthatjátok. A versenyt pedig nézhetitek végig élőben: http://crazyman.hu/index.php/tora-live.html  Fenti menüsor "TORA LIVE" gomb.
Van mikor a videonál a kép közepén lévő nagy Play gombra kattintva nem indul, hanem egyből átdob a TORA Live fiókjába. A kis gombnbal indíva ezt nem csinálja. (biztos hogy sokan fogják nézni, így ki tudja mennyire fog szaggatni, eddig itt az oldalon maradva nem volt baj...) 

 


Aki akar beszélgetni vegye fel ismerősnek. Effendi segítségével fog menni a versenyek alatt is.
Thx Effendi

és akkor nincs más hátra, mint hogy SOK SIKERT kívánjuk a srácoknak az egész futam alatt!
Jó Tapadást és Rövid féktávokat!!! Az egész csapat szorít neketk! Magam nevében nagy köszönet lapinak és mindenkienk aki részt vett abban hogy rajthoz álljon ez a négy ember a csapatból. Nekik is köszönöm, hogy egy ilyen embert próbáló versenyen képviselik a csapatot!

HAJRÁ FRH!

Magyar idő szerint "A" lobbiban:

 • 3pm to 5pm - CoolG84
 • 5pm to 7pm - IceSanyi
 • 7pm to 9pm - Corrupted HUN
 • 9pm to 11pm - LAPI74
 • 11pm to 01am - IceSanyi
 • 01am to 03am - LAPI74
 • 03am to 05am - IceSanyi
 • 05am to 07am - LAPI74
 • 07am to 09am - Corrupted HUN
 • 09am to 11am - CoolG84
 • 11am to 1pm - Corrupted HUN
 • 1pm to 3pm - CoolG84

NAGYON KÖSZÖNÖM AZ egész csapat nevében akik szurkoltak ennek a 4 embernek! Végeredmény:
Sajnos a "B" lobbi, (a második online szoba) késésben volt, így mindig később kerültek az idejük a táblára. Emiatt sosem a pontos eredményt láthattuk, Ettől függetlenül Kategória 2. hely és összetett 10. hely meglett! A 35 induló csapat közül, nagyon eredményesen harcoltak a srácok. HATALMAS GRATULA nekik!
Aki figyelte az eseményeket élőben, az tudja hogy nagyon sok izgalmas pillanat volt. A futam végére ellepték az FRH-sok a Chat ablakot, a TORA oldalon... haha.

Bármire képes vagy csak tanulj meg hinni magadban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!