Forza 6 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Lamborghini Super Trofeo Series

Lamborghini

Super Trofeo Series

 

 

 

 

 

 

A Forza és a Lamborghini ma bejelentette közös munkájuk következő lépését. A sikeres együttműködést folytatva vadonatúj programot indítanak el a Forza 6-ban, a Lamborghini Super Trofeo versenysorozatot! A Forza Motorsport 6 játékosok ezáltal új kihívások elé nézhetnek két teljes szezonon keresztül mind a rivális-, mind pedig a ligaeseményeknél a Lamborghini számos versenyautójával. Ráadásul minden Forza 6 versenyzőnek lehetősége adódik megnyerni egy exkluzív bónusz autót, a 2015-ös Lamborghini #63 Squadra Corse Hurácan LP620-2 Super Trofeo-t.

Március másodikán elindítjuk az első Lamborghini-hez kapcsolódó sorozatot, ahol a riválisban, és a ligákban is egyaránt megadatik a lehetőség minden Forza versenyző számára, hogy olyan autóhoz jusson hozzá, amihez eddig sehol máshol, beleértve az exkluzív Hurácan Super Trofeo-t is. A Lamborghini Super Trofeo sorozat két, három héten át tartó szezonra lesz osztva; nézzük, hogyan és miből fognak állni ezek a részek, és miket lehet nyerni.

Season 1: Március 2-22

Az első sorozatban a versenyzők a heti riválisban és ligában mérkőzhetnek meg egymással a speciális festésű 2014-es Lamborghini Gallardo Super Trofeo versenyautóért. Minden kedden megnyitunk egy új rivális eseményt, a 2014-es #18 DragonSpeed Gallardo LP 570-4 Super Trofeo közreműködésével egy új pályán, amely a rákövetkező hétfőn ér majd véget. A tiszta időt futott versenyzők számától függően mindenki előtt esély nyílik megnyerni az arany, ezüst, illetve bronz festésű Gallardo Super Trofeo-t.

Péntekenként megnyitunk egy szintén új ligát, ahol a 2014-es Lamborghini #14 GMG Racing LP 570-4 Super Trofeo-t kell majd használni. Ez a liga mindig a következő hétfőig tart, ahol szintén lehetőség adódik megnyerni a különleges festésű GMG Racing Super Trofeo-t az adott ligában elért helyezéstől függően. Lejjebb a táblázatban megtalálhatóak az autók megszerzéséhez vonatkozó kritériumok.

A végső cél az első szezonban az exkluzív 2015-ös Lamborghini #63 Squadra Corse Huracán LP620-2 Super Trofeo megszerzése, amely kizárólag a Lamborghini Super Trofeo sorozaton keresztül lesz elérhető, és ami automatikus továbbjutást eredményez a második szezonhoz. Ennek az autónak a megnyeréséhez 3, egyedi festéssel rendelkező Lamborghini Super Trofeo-t kell összegyűjteni az első szezon alatt. Ezek beszerzését szabadon lehet variálni – pl. 3 bronz festésű Gallardo, a heti riválisból, vagy 2 a ligából, és 1 a riválisból. Mindegy, hogy hogyan, a lényeg a 3 db Super Trofeo megszerzése, ezzel megkapva a Huracan Super Trofeo-t, amely később automatikus belépőt eredményez a második szezonba.

Rivális bronz festésű Gallardo Super Trofeo – Tiszta lap elérése a heti riválisban
Rivális ezüst festésű Gallardo Super Trofeo – Heti riválisban top15%-os idő elérése
Rivális arany festésű Gallardo Super Trofeo – Heti riválisban top5%-os idő elérése
Speciális liga festésű GMG Racing Super Trofeo – Heti ligában a top50%-ban végezni
Hurácan Super Trofeo Bonus Car – Első szezon teljtesítése és 3 speciális festésű Super Trofeo begyűjtése 

(fontos, hetente csak 1 autót lehet nyerni. pl. top5%-os versenyző csak az arany festésű autót kapja meg, az ezüstöt és a bronzot nem.)

 

Season 2: Március 22- Április 12
A második szezon március 22-én indul és Április 12-én ér véget. Ahogyan már korábban említettük, ez a szezon kizárólag a 2015-ös Lamboghini #63 Squadra Corse Huracán LP620-2 Super Trofeo-ra épül, és ez lesz az egyetlen autó, amit itt használni lehet. Csak úgy, mint az első szezonban, itt is 3 db heti rivális lesz a hozzátartozó ligával, és ugyancsak lehetőség nyílik speciális festésű Huracán Super Trofeo-k megszeréséhez.
Az egész sorozat fődíja egy teljesen egyedi külsejű Super Trofeo Huracán, amit csak azok a versenyzők kaphatnak meg, akik begyűjtötték mind a 6 db Huracán-t a második szezon alatt. Természetesen ezek a versenyek nehezebben lesznek, mint az első szezonban, ezzel is még különlegesebbé téve a végső díjat a Lamborghini rajongók számára. 

Rivális bronz festésű Hurácan Super Trofeo – Tiszta lap elérése a heti riválisban
Rivális ezüst festésű Hurácan Super Trofeo – Heti riválisban top15%-os idő elérése
Rivális arany festésű Hurácan Super Trofeo – Heti riválisban top5%-os idő elérése
Speciális liga festésű Hurácan Super Trofeo – Heti ligában a top50%-ban végezni
Végső, egyedi festésű Hurácan Super Trofeo – Második szezon teljesítése és 6 Hurácan begyűjtése

 

Fordította: Fusy0N1337

Forrás: forzamotorsport.net

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!