FM3 Shop

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FM3 Shop

PRH Shop FM3 Vásárlás, használat, tippek

Vásárlás, használat, tippek

Autókról:

A PRH autói gondosan megtervezett és kivitelezett tervek szerint készülnek. Mindig igyekszünk magyar mivoltunkat előtérbe helyezve eldönteni, hogy éppen milyen festést tegyünk autóinkra.


A megépítést adott osztályok maximumára hegyezzük ki és előre kitaláljuk, hogy milyen pályára lesz a legalkalmasabb. Igyekszünk minden osztályt lassan de biztosan lefedni a kínálatunkkal .
A kocsik között található Grip (tapadásra kihegyezett pl: Subaru 22B) és Speed (sebességre kihegyezett pl: Audi R8) tuning is, de általánosan elmondható, hogy amelyik pályára készültek azon online eredményesen versenyezhetünk velük. Vezethetőség szempontjából a kezdőknek a gyengébb autókat ajánljuk és a hardcore játékosoknak pedig bármelyiket, mivel számtalan esetben olyan autóra van szükség az eredményességhez ami akár a tapadás teljes hiányát ötvözi a brutális erővel.
Fontos megemlíteni, hogy a PRH igyekszik az úgynevezett „cheater” autókat elkerülni és olyan kocsikat készíteni amik ezekkel felveszik a versenyt. Cheater-nek (csalónak) nevezzük azokat az autókat amik a játék apró hibáit kihasználva bizonyos osztályokon belül jobbak a többinél akár komoly különbséggel is.

Vásárlás menete:

A vásárláshoz rendelkeznünk kell Xbox 360 konzolcsomaggal, internet eléréssel, a Forza Motorsport 3 bármelyik kiadásával, Xbox Live Gold előfizetéssel és a játékban megszerzett kredittel (Zs).
A kiadások a csapat „kirakatában” elérhetők. A kirakat külön kezeli az autóink tuningbeállításait és dizájnjait. Ez annyit tesz, hogy a csapat kirakatából egy autóhoz két „sablon” tölthető le, egy dizájn és egy tuning amiket ráhúzhatunk a karrier garázsból alapként megvásárolt autónkra.
Konkretizálva, ha kinéztük mondjuk az „AlfaAmore” Alfa Romeo 8C kiadást akkor szükségünk lesz egy alap Alfa 8C-re (a karrier során ingyen kapunk egyet) és arra tudjuk ráhúzni a megvásárolt PRH tuning illetve dizájn sablonunkat.

A kiadások a „PRH shop” nevű  gamertag kirakatában érhetők el a következő módon:

1.    Főmenü --- Kirakat --- Tuningvásárlás
Itt „X” gomb megnyomásával szöveg keresés: „prh” majd keresés.

Ha mást nem is állítottunk kiadja a csapat elérhető tuningjait. Itt elsőre rákattintva megnézhetjük a tulajdonságait, árát, megvásárolhatjuk, benézhetünk konkrétan a PRH shop kirakatába, értékelhetjük az aktuális munkát és megnézhetjük a játékos kártyát is.

2.    Főmenü --- Kirakat --- Dizájnok Vásárlása
Itt „X” gomb megnyomásával szöveg keresés: „prh” majd keresés.
Szintén ha mást nem is állítottunk kiadja a csapat elérhető dizájnjait. Itt elsőre rákattintva kapunk egy előnézetet, láthatjuk az árát, megvásárolhatjuk, benézhetünk konkrétan a PRH shop kirakatába, értékelhetjük az aktuális munkát és megnézhetjük a játékos kártyát is.

Autók megépítése:

Megvásároljuk az általunk kiválasztott PRH kiadás alap autóját, ezáltal bele is ülünk.
Főmenü --- Autók --- Autók vásárlása
Megvásároljuk a hozzá tartozó PRH Tuningot az előbb említett módon, majd
Főmenü --- Fejlesztés --- Tuningbeállításaim alatt megkeressük a PRH jelzésű fájlt, kiválasszuk és betöltjük autónkra. Ekkor kiadja a kocsink új adatait, a módosítás összegét ami a szükséges alkatrészek megvásárlásából áll és listázhatjuk azt is hogy melyek ezen kiegészítők. Amint az igenre kattintunk az autónk megépítését befejeztük!

Dizájn felhelyezése:

*Ha az előbbi instrukciókat folytatod természetesen az autó vásárlása részt lépd át.*
Megvásároljuk az általunk kiválasztott PRH kiadás alap autóját, ezáltal bele is ülünk.
Főmenü --- Autók --- Autók vásárlása
Megvásároljuk a hozzá tartozó PRH Tuningot Dizájnt az előbb említett módon, majd
Főmenü --- Átfestés --- Dizájnjaim alatt megkeressük a PRH jelzésű fájlt, kiválasszuk és betöltjük autónkra. Amint az igenre kattintunk az autónk átfestését befejeztük! Kész az autó mehetünk versenyezni!

Versenyek:

A Forza Motorsportban szokás ha egy csapat mint mi kiad egy új autót vagy autópakkot versenyt hirdet. Ez két féle szokott lenni.
Az egyik az úgynevezett Hot Lap Competition (HLC) ami gyorskör bajnokságot jelent. Itt egy általunk meghatározott pályán kell róni a köröket minél gyorsabban és minden esetben a mi aktuális autónkkal, rajta a tuning és dizájn. Végeredmény az előre megadott időhatár lejártakor az aktuális gyorsasági sorrend.
A másik a Photo Competition (Photo Comp) ami egy fénykép verseny. Itt az általunk meghatározott körülmények között kell lencsevégre kapni a legfrissebb kiadásunkat. A tuning és dizájn használata szintén kötelező. Végeredmény a nevezési határidőn belül leadott képek között a PRH csapattagok szavaznak.
Ezeken lehet nyerni „Zs”-t, limitált autókat vagy saját rajtszámos kiadásokat, esetleg mindhármat.

Tippek, egyéb információk:

 • A kirakatból letölthető Tuning, Dizájn vagy Vinylcsoport egyike sem módosítható, elajándékozható vagy továbbküldhető viszont a felhasználása korlátlan nem pedig egyszeri.
 • A PRH shop kirakatában lévő fájlok korlátlanok, de ritkán készülnek limitált kiadások is. Ezek általában az autó megjelenésekor kerülnek a kirakatba ameddig a készlet tart meghatározott darabszámmal, vagy megnyerhetők.
 • A limitált kiadású festésekből nem áll módunkban többet értékesíteni!
 • Ha tőlünk vásárolsz kérünk Téged hogy ne használd külön a dizájnt és a tuningot. Tiszteld meg a befektetett munkánkat azzal hogy a kiadásainkat nem külön tuning és dizájn fájlként kezeled hanem egy komplett egészként. Vagy építsd meg teljesen vagy ne építsd meg egyáltalán!
 • Ha a PRH shop kirakatában jársz állítsd be kedvencednek az „Y” gombot lenyomva és a „hozzáadás kedvencként” opciót kiválasztva. Ezáltal felkerül a ranglistádra is a kedvenceid közé, így akár gyorsabb elérést biztosít.
 • Vedd fel a barátlistádra a „PRH shop”-t , ezáltal felkerül a ranglistádra is a barátaid közé, így akár gyorsabb elérést biztosít.
 • Kérlek ha kipróbáltad az egyik autónkat értékeld a terméket a „PRH shop” kirakatában a fájlt kiválasztva a „Besorolás” opciót használva.
 • A garázsodban ha a Rácsnézetet használod az autódra kattintva autócsoportokat tudsz létrehozni ami praktikus lehet ha rendszerezni akarod például a PRH-s autóidat.
 • Egy általunk árult autó megépítése nem csupán a nálunk megvásárolt tuning és dizájn összértékébe kerül! Erre rá kell számolni az alap autó árát és a megépítéshez szükséges alkatrészek költségét, ami autónként és kedvezményenként változhat.

  IRÁNY A KATALÓGUS

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!