FM4 Nemzetközi versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Előszó a nemzetközi versenyekhez

FORZA NEMZETKÖZI VERSENYEK

Szemfülesek már észrevehették pár napja, hogy van egy új menüpont a Versenyek gomb alatt a fenti menüsorban.

Pár napja keresett meg csapatunk egyik új tagja LAPI74. és figyelmembe ajánlott egy oldalt ahol nemzetközi versenyeket szerveznek a Forza4-re. Örömmel csatlakozott az FRH-hoz és képviselné a csapatunkat az ottani versenyeken. Plusz szeretné ha csatlakoznánk többen is, és indulnánk a külföldi versenyeken...

 

 

Valamelyik este órákat beszélgettünk erről. Annyi információt kaptam tőle, hogy szerintem még most sem dolgoztam fel. Legszívesebben egybe rátok zúdítanám, de nem szeretnék káoszt.

Ezért a Versenyek menüpont alatt csináltam még egy gombot "Nemzetközi versenyek" ami még nem él, de fokozatosan fogom feltölteni infókkal. Hogyan kell nevezni, az aktuális versenyek részletei, szabályok, ha valaki indul, akkor azokat is beírom oda. Lássuk, kinek kell szurkolni, stb.

Ugyanis minden futamot közvetítenek élőben a Stream-en. Tehát nem csak az indulók élvezhetik a futamot, hanem aki csak szurkolni akar a csapatból az is (már ha beférünk, mivel limitált a nézők száma is.)

Hihetetlen profin kezelik az egész dolgot a srácok. Nem tudom milyen nemzetiségűek és hányan vannak, de iszonyú Team lehet e mögött. Főleg hogy tudjuk milyen macera néha összehozni egy-egy lobbit. Nekik meg 6-7-8 lobbit kell csinálni.

Pl. a 24 órás LeMans versenyt lenyomták ők is 24 órában! Azért az komoly, és végig közvetítették. A közvetítések is nagyon profik, a szabályok tiszták (és érdekes módon nagyon hasonlít a miénkre, pl. újrajt!) Látod név szerint a rajtrácsot, Safetycar, stb.

Én azt mondom vágjunk bele! Nem a feltétlen győzelem a cél, csak kezdjük el képviselni kishazánkat aztán meglátjuk hogyan tovább!!!

Tudom, most sok kérdés pörög a fejetekbe. Mik a szabályok, mikor vannak a versenyek, milyen versenyek vannak, hogy kell nevezni, hogyan kapok rajtszámot, hova kell rakni, hogy hívnak be a lobbiba, időmérő hogyan működik, milyen csapatfestéssel indulunk, stb.

Igérem minden infót megkaptok fokozatosan. Természetesen az oldal használatához nem árt egy kis angol tudás. PLUSZ keresek valakit a csapatból, aki perfekt angolból vagy legalábbis társalgási szinten el van, mivel biztos lesznek kérdések és megbeszélni valónk a rendezőkkel is.

Az erre létrehozott topikot megtaláljátok a Versenyek kategória alatt a fórumon, ott pár szóban bemutatkozik majd LAPI és elmondja röviden ami infója van. Bármilyen kérdésre szívesen válaszol, persze ha tud, ő már egy kicsit mélyebbre ásta magát, mint én.

No miről is van szó? Ez a TORA (The Online Racing Association)

Itt a weboldaluk címe: http://www.theonlineracingassociation.com/index.html

Nézzetek meg pl. egy TCC (Touring Car Championship) futamot:

VÉLEMÉNYEK???? Lenne rá érdeklődés részetekről?

Irány a fórum!