FM4 Nemzetközi versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

TORA bemutatkozó és ismertető

TORA bemutatkozó és ismertető

Welcome to TORA!

Üdvözöljük a TORA-The Online Racing Association világában, mi vagyunk a világon az elsőként elismert Virtuális Motorsport Egyesület és bejegyzett Egyesült Királyságban.

TORA ONLINE Motorsport olyan versenyeket és bajnokságokat tart, mely kihasználja az Xbox 360 és a Forza Motorsport 4 minden jó tulajdonságait. Olyan bajnokságokat indítunk, mint, Túraautó bajnokság, GT versenyautó bajnokság, és Endurance Series bajnokságok, köztük élő 24h Le mans-i futamokat is szervezünk.

Amikor megnézi az oldalunkat és szeretne csatlakozni, akkor végig kell mennie a regisztrációs folyamatokon, amely rögtön a TERMS OF SERVICE bejegyzésével kezdődik a fórumunk legelején. Ha elfogadja a feltételeket, akkor önnek meg kell adnia néhány információt számunkra.

Rajtszámok és egyéb infók

Az oldalra való regisztráció után látogass el ebbe a topkba.

http://forums.theonlineracingassociation.com/t6567-tora-race-numbers

  • Itt választani kell rajtszámot és egyéb infókat kell megadni, mint GAMERTAG név, NEMZETISÉG, RAJTSZÁM, ami kizárólagosan a tied, minden versenyen azt kell használnia. 004 - 999 között lehet választani. Találsz egy listát ami mutatja melyik rajtszám szabad/foglalt. Az adtok megadásához találsz egy példát is, nem lehet elrontani.

A következő lépés ( nem kötelező ) hogy pár mondatban bemutatkozik nekünk, mint például mióta versenyez, mennyi idős, hogyan talált az oldalunkra és etc...

http://forums.theonlineracingassociation.com/f192-introduce-yourself

Xbox Live csatlakozás

Olvassa el praktikus utmutatónkat, hogy Ön hogyan tud probléma és lag mentesen csatlakozni online versenyekhez.

http://forums.theonlineracingassociation.com/t1312-xbox-live-connectivity#16772

Mi nagyon rugalmasak vagyunk - The Online Racing Association.

Ha szeretné elindítani saját csapatát, vagy privát versenyzőként indulna, akkor mindkettőre van lehetősége. Ha ön szeretne saját festéssel menni, nem probléma. Ha azt szeretné hogy elkészitsük Ön helyett, nagyon szívesen.

Mindössze annyit kérünk, hogy mindenki sportszerűen, tisztán, tisztességesen vegyen részt a versenyeken, és mindenki adja meg a közös tiszteletet a többieknek. Ez a hozzáállás tette a TORA-t nagyon jó közösséggé ahol mindenki hajlandó segíteni. Mire vár? Versenyre fel!!!

TORA 2012

TORA GT 9.-ik szezonja indul Július 8.-án, 12 versenyhelyszínnel a világ legjobb pályáin, 24 fordulóval. Kezdés Silverstonban. Itt megtalálja a legjobb versenyautókat GT1, GT2, GT3 kategóriában amelyek megtalálhatók a Forza Motorsport 4-ben.

http://forums.theonlineracingassociation.com/f184-forum

4.-ik szezonunkat kezdjük meg a TORA International Sports Car Championship (ISSC) melyek futnak a legjobb Észak-Amerikai pályákon. Le Mans jellegű multi-class versenyek vannak, sok sok Prototyp és GT kategóriás járművel, így mindenki megtalálja a szívéhez közel álló kategóriát és autót.

A versenyek változó időtartamúak, 1-1,5 óra hosszúak. Várjuk 3 fős csapatok vagy privát versenyzők jelentkezését. Kezdés Sebring-en, július 29.-én 2 órás futammal.

http://forums.theonlineracingassociation.com/f86-tora-msa-iscc-season-3

A Touring Car Championship Ebben a szezonban láthatjuk az új belépő csapatok és az előző győztesek és bajnokok egymás elleni küzdelmét kemény versenyeken.

http://forums.theonlineracingassociation.com/f88-forum

TASCAR (Tora American Stock Car Auto Racing) visszatér a második évaddal, és Július 14.-én (szombaton) éjszaka kezdődik. TASCAR futamain használható autók a Ford és a Chevrolet, melyek megtalálhatóak a Forza 4 játékban. A futamok Ovál pályákon lesznek. Ha szeretné többet megtudni, hogyan vehet részt, látogass el a fórumra

http://forums.theonlineracingassociation.com/f180-forum

Az Endurance bajnokság zajlik egész évben, mely nagy kitartást és összpontosítást igényel minden csapat részéről. Teljes versenytávot megyünk mint élőben, köztük említeném a 12 órás Sebringet, vagy a 24 órás Le mans-i versenyünket. Már várjuk a jelentkezéseket a 12 órás Silverstone versenyünkre, mely szeptember közepén lesz. Hamarosan adunk információt a decemberi Nurburgring 24h versenyünkről is. Látogasson el oldalunkra, hogy megismerje jobban a sorozatunkat.

http://forums.theonlineracingassociation.com/f158-forum

 

Ha megtetszett a TORA akkor ne késlekedjen, jelentkezzen nálunk. Sok szerencsét és találkozzunk a pályán!

Forrás: TheOnlineRacingAssociation.com (fordította: lapi-74)

Ha kérdés van irány a Fórum/Versenyek/Nemzetközi Versenyek topik