FM4 Nemzetközi versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

TORA 24h Britcar eredmények

Parádés 24 óra!

A szombati beharangozóban szerintem minden fontosat leírtam erről a versenyről, de ugye akkor kezdődött a verseny. Mi is történt.

 

 

 

 

Sokak nevében mondhatom, hogy ha nem is 24 órán keresztül, de több órát ott ültünk és néztük élőben a versenyeket. Ki otthon, munkahelyen, egyedül, többen közben Live partyban tartva a kapcsolatot egymással, stb.


Végig izgultunk, és amint végzett valamelyik pilóta a 2 órás távval, már jött és mesélte mi hogy volt a versenyen. Fogtuk a fejünket a képernyők előtt a koccanásoknál, baleseteknél. Állandóan frissítettem én is az eredménylistát, hogy lássam a pillanatnyi állást.
Kemény lehetett végig nyomni és célba érni az autóval, mindezt mind a 12 X 2 órás futamon. Az első TORA versenyen magam is két órát nyomtam végig egy multi osztályos versenyen. Itt igazán nincsenek is nagyobb és állandó csaták mivel a 15-16 főből álló lobbiban több osztályból is vannak autók. A lekörözéses szituációkon sok múlik.
Mivel a megbízhatósági futamokon mindenki egy formán ugyanannyit megy egy futamon, (jelen esetben 24 órát) így az számít hogy ez idő alatt mennyi mérföldet tud teljesíteni az adott csapat.
A végén sokan meg voltunk győződve, hogy győztünk a kategórián belül, de a "B" lobbiban (2. online szobában) késésben voltak, így az eredményük később került ki. Nagy szomorúság nem ért minket ezután sem hiszen Kategóriában a 2. helyen végeztek a srácok!

A 24 óra utolsó percei nagyon gyorsan teltek. Ellepték az FRH-s versenyzők a TORA chat falát. Mindenki éljenezte a négy muskétás parádés harcát Silverstone aszfaltján. Nagyon köszönöm nekik a kitartásukat és a csapatmunkájukat. Szép bemutatkozás volt az egész nemzetközi mezőny előtt. Olyannyira hogy a Forzamotorsport oldalán a hírekben is megemlítenek minket, mint bemutatkozó csapatot.

NAGYON KÖSZÖNÖM azoknak, akik szurkoltak ennek a 4 embernek! Természetesen a versenyen résztvevő 4 csapatagnak pedig az egész csapa nevében köszönöm a helytállást!

Végeredmény:
PGT (Produktion GT) kategória 2. hely és összetett 10. hely meglett! A 35 induló csapat közül, nagyon eredményesen harcoltak a srácok. HATALMAS GRATULA nekik!

Továbbá köszönjük minden olyan személynek a csapatból, aki egy picit is segített a rajthoz állásban. Köszönet Migrennek a csodás festésért! Nagyon jól mutatott az élőközvetítésben. Apropó élő közvetítés. Azt tudni kell, hogy csak az "A" lobbi (1. online szoba) futamait adták élőben. Az pedig hogy a csapat pont az "A" lobbiba került nem a véletlen műve, mivel időmérőkkel döntik el, hogy ki melyik lobbiba kerül. Az időmérőn Corrupted annyira szenzációs időt futott (kategória 3. hely), hogy bekerültek az "A" lobbiba. Valószínű ha nem kerülnek be, és nem látjuk őket a Stream-en körözgetni akkor számunkra nem lett volna ennyire izgalmas.

Az előző hosszútávú FRH versenyen (LeMans 24 kör), úgy gondoltam mindenkit jól eső érzéssel tölt el ha valami kis emléke marad arról, hogy végig csinálta azt a majdnem két órás futamot, és célba ért. Ezért találtam ki az FRH-s emléklapot amiket a LeMans eredményeknél kiraktam minden versenyzőnek. A cikk alatt olvasható hogy mekkora sikere volt, és milyen örömmel fogadta mindenki. Akkor megfogadtam magamban, hogy ebből hagyomány lesz és ezentúl a hosszútávú versenyeken mindig lesz emléklap.

Azt mondjuk én sem gondoltam, hogy a következő ilyen verseny egy 24 órás nemzetközi verseny lesz. Arról meg végképp álmomban sem gondoltam hogy elhozzák a srácok a 2. helyezést. Természetesen helyezéstől függetlenül mindenképpen járt volna az emléklap. No de FRH Forza Achievement csak a dobogósoknak jár!!!!

 Az emléklapokat (vízjel nélkül) email-ben küldöm mindenkinek, aztán aki akarja az kinyomtatja, vagy elrakja digitálisan.
CoolG: "Akit esetleg érdekel, itt meg lehet nézni az etapokat, amit élőben is adtak (TORA Britcar Stint nevű videók!): VIDEÓK "

Ha kedvet hozott másnak is ez a verseny, akkor a következő ilyen versenyen szívesen látjuk. Ez Nürburgring 8 órás futam lesz. Amint lesznek infók ezzel kapcsolatban, egyből közlöm. Addig türelmet kérnék mindenkitől!
VAGY
Figyeljétek az oldalt, mert a héten egy újabb Bajnokság kiírását olvashatjátok majd. Ami szintén hosszútávú futamokból áll majd.

Végezetül KÖSZÖNJÜK a TORA-nak (The Online Racing Association) a versenyszervezést és a lehetőséget, hogy részt vehettünk a versenyen!

©Crazyman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!