FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Classic DTM Champions

Tartalomjegyzék

Classic DTM Champion

Silverstone Eredmények

 

 


 

 

 

A bajnokság utolsó fordulóján voltunk két hete vasárnap. 

Nekem valahogy nem igazán feküdt az Alfával a Silverstone GP. Időmérőn utolsó előtti hely, az első futamon pedig végig egyedül körözgettem utolsó helyen. Egy darabig kerülgettük egymás Csobaddal a mezőny végén, de neki egy váratlan dolog miatt távoznia kellett köreinkből. 

Reménykedve vártam a második futamot, a fordított rajtsorrend miatt. Talán nem maradok le a „nagyoktól”. Nem a 3,14csát nem.

Szuper rajt, elsőként fordulok az első jobbosban. KennieC már támad a Sierraval. Próbálom feltartani, de hideg gumin lecsúszok az ívről, szerencsére aszfaltozott bukótérbe. Összekaparom az autót, visszajövök a pályára, de addigra KennieC már előttem fordul élesen a balosban. Gondoltam belső íven közelebb kerülhetek hozzá és majd kigyorsításkor rátapadok. Nem akartam állóra fékezni az autót, nehogy kitoljam egyenesen, ezért picit felengedtem a féket, hadd guruljon az autó.

Kennie autója picit megúszott, ez elég is volt ahhoz, hogy a guruló autóm elérje. egy nagyon kicsit megpöcköltem a hátulját, amitől pillanatok alatt keresztbe állt és a füvön találta magát.

Természetesen félreálltam és visszaengedtem, de addigra már az egész mezőny elment mellettünk…

Az annyira nem is érdekelt, hogy én megint a mezőny végére kerültem, de KennieC versenyét is elbaltáztam. Bocs Kennie! Így lesznek az elsőkből utolsók.

A továbbiakban pedig ismétlődött az első futam, körözgettem egyedül. Majd a többiek elmesélik milyen is volt a futam. A BMW-k szokás szerint taroltak.

Köszönöm mindenkinek az egész bajnokságot! Óvás nem érkezett, az eredmények érvényesek! Gratula!


 

               

 


 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!