FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Porsche Supercup Quick Race 4/2

Tartalomjegyzék

Porsche Supercup

EREDMÉNYEK!

 

 

 

 

 

 

Savaztok!

Sokan vártuk a Porsche Quick Race második fordulóját, főleg akik már az elsőn is jelen voltak azok tudták mire számítsanak.

A rajt utáni első jobbosban Lancelot lekoccolta Lemur autóját, aki ettől keresztbe fordult renkl norbi előtt, ő pedig tehetetlenül lepattintotta magáról. Persze a visszapattanó autó pont kiütötte Foot6all Lacit, akibe pedig Navy csúszott bele magatehetetlenül. Tehát szép kis első kanyar volt, rögtön behívtuk a Safety Cart. Két kör után új rajt.

Igazából ezt sem úsztuk meg baleset nélkül, mert az első kanyarban Navy szállt bele álló kerekekkel jiigsaw-ba. Annyiból szerencsésnek mondható a dolog, hogy jiigsaw pár karcolással megúszta és a mögöttük lévő két pilóta is könnyedén kikerülte a balesetet. Ám Navy saját magát kiütve a füvön végezte, és így sajnos a mezőny végére került.

Innentől kezdve én végig KennieC-t üldöztem a 9. helyen, megjegyzem nem sok sikerrel. Úgy éreztem (mivel méterszámláló nincs, köszönjük Turn10) hogy kanyarokban közeledtem, de egyenesben úgy megnőtt mindig a távolság, hogy nem is láttam KennieC autóját csak a térképen. Így körözgettünk végig, a mezőny többi részével nem tudom mi történt, azt majd elmesélik ők.

Nálam sem lett volna semmi gond, ha nem megy el a vibráció a kormányomon, persze a verseny vége előtt 5-6 körrel. Ilyenkor olyan mintha taknyon vezetnéd az autót, nem lehet normálisan bevenni a a kanyarokat. Csak egy valami segít, ha kilép az ember a dashboardba, majd vissza. Ezt nem mertem megkockáztatni, inkább kínlódtam, viszont emiatt páran megelőztek és a 12. helyen végeztem. Remélem a következő futamon több szerencsém lesz a technikával, hehe

Óvás nem érkezett, az eredmények véglegesek. Gratulálok mindenkinek!

   

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!