FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Controller Camaro

Tartalomjegyzék

Controller Camaro

EREDMÉNYEK

 

 

 

 

 

Sziasztok!

Nem mondhatni, hogy tolongás volt nevezés terén. Fogjuk a szombatra, mert amúgy a verseny nagyon jó volt!

Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire jól kezelhető ez a Camaro. Főleg, hogy MISIKJANI engedélyezte a kipörgésgátlót. Mivel gyakorlás nélkül vágtam neki az időmérőnek, így éltem a lehetőséggel és bekapcsoltam.

Renkl norbi ismét készített egy szuper setupot az autóhoz (köszönjük), amit szépen le is húztam. Csak a mentésre nyomtam véletlenül… Az első futamon tapasztaltam, hogy valamiért nem úgy megy az autó, ahogy kellene. Nos igen, letöltéskor ahelyett hogy egyből ráraktam volna a setupot, egy sorral lentebb nyomtam és csak simán elmentettem… Az első futamon alap autóval küzdöttem, de némi szerencsének köszönhetően így is behoztam az 5. helyre.

A második futamon már sokkal jobb volt a gép a setup-al, nem kellett annyit gépészkedni. Meg is lett a dobogó alsó foka. Mindkét futamon fantasztikus volt a hangulat, rengeteg csatával a pályán. Megbeszéltük, hogy ezzel az autóval rendezünk egy bajnokságot is, amit már elküldött MISIKJANI és beírtam a versenynaptárunkba. Tehát lesz! Aki esetleg kicsit tart ettől az autótól, és emiatt nem is gondol nevezésre, az előbb próbálja ki az adott tuning/setup-al és csak utána döntsön.

Némi lökdösődés volt, plusz féktávon koccantak többen is, de óvás nem érkezett hozzám. Az eredmények érvényesek.
Gratulálunk mindenkinek!

   

Most pedig jöjjön a sorsolás. Lássuk kik nyerték az egy-egy darab Controller Magazint!

Hamarosan privátban küldöm az értesítőt. Megkérek minden nyertest, hogy pár napon belül válaszoljon a levelemre! Köszönöm!

GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!