FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 Series by Audi

Tartalomjegyzék

FRH Series by Audi

Eredmények


 

 


 

 

 

Üdvözlök mindenkit!

04.18.-án szombaton, lefutottuk kisebb-nagyobb sikerrel az FM4-ben nagy sikert aratott Audi R8-as széria egy szösszenetét Fm5-re is. Már az is jó versennyel kecsegtetett, hogy a cikk kikerülése napján , pár óra leforgása alatt meg volt a 16 nevező + pár tartalék is. Akikkel nagy részint a cikk megjelenésétől folyamatosan mentek a tesztelések a versenyre is, valamint a setup és tapasztalatcserék. Ezúton is megköszönöm a setupot suxyyy nak valamint a versenyfestést MISIKJANINAK, szuper lett mindkettő.

Az időmérésre már kisebb galibákkal került sor. Először a játék akadt meg mindenkinek a betöltő képernyőn, majd a következő próbálkozásnál, Kidarinak fagyott be a játék, kimentünk ugyan érte, de hiába vártuk vissza sajnos nem tudott újracsatlakozni, ezért elindultunk az időmérésre.

Az időmérőn semmi extra probléma nem volt (kivéve hogy balga módon nem töklétesen állítottam be a lobbyt, ezért nem az elért idők alapján állította fel a sorrendet: S, elnézést érte).

A futam már nem indult ennyire simán. Annyi minden történt, hogy pontosan nem is tudnám mindet felsorolni , időrendi sorrendben pedig végképp  nem. A lényeg, hogy voltak lagg balesetek, figyelmetlenségi  balesetek és a túlzott óvatosság és előzékenységből származó balesetek is. Ezek miatt az igazi berengés, csak 8-9 körtől kezdődött meg igazán, de a sok SC fázis jelentősen összekuszálta a mezőnyt, aminek résztvevői (velem együtt ) megjártak mennyet és poklot ezen körök alatt!Miután sikerült megkezdenünk az eszeveszett száguldozást, komolyabb incidensről már nincs tudomásom csak kisebb koccanások fordultak elő. A sok baleset okán a többség igyekezett hamar letudni a kiírásban szereplő 1 kötelező Boxkiállás, aminek a végén meg is lett az eredménye. Az utolsó 3 körben az üldözőim veszélyesen megközelítettek és hibába is belekényszerítettek, ezért az utolsó kört már füstölő motorral kellett megtennem, de így is sikerült megőriznem a 6. helyemet.

Ezúton is köszönöm minden résztvevőnek a nevezést és a részvételt, remélem ugyanannyira élveztétek, mint én, mert az SC fázisok közben is folyamatosak voltak a történések, a látványos balesetekről nem is beszélve.

Óvás nem érkezett hozzám, ezért az eredmények véglegesek.

Találkozzunk a következő verseny rajtrácsán…

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!