FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza5 - Touring Car Quick Race

Tartalomjegyzék

Touring Car

EREDMÉNYEK
VIDEÓ

 

 


 

 

Sziasztok!

Egy picit megcsúszva, de itt vannak a Navy által kitalált Quick Race eredményei. Fantasztikus volt mindkét futam és szerettem volna a saját szemszögemből videót készíteni, ha nem is az egész futamról, de mindenképpen néhány izgalmas részletet felidézni a csatákból. Viszont ha már videó. Ice barátommal már régebb óta beszéltük, hogy már több introt is készítettünk (a legtöbbet Ő), de az outro nem nagyon változik az FRH videók végén. Nosza, gondoltam, ha már elindítom a szerkesztőt csinálok egy új outrot is. Emiatt volt a csúszás, mert időhiány miatt csak most lettem kész a komplett videóval. A futameredmények korábban elkészültek és Dvorcsakl már lekönyvelte őket az FRH LEAIZÉN (Leaderboards), de cikk formájában szerettem volna a videóval együtt kirakni.

Remekül összehangolt autókkal állhattunk rajthoz, ami már sejteni engedte, hogy szoros küzdelem lesz. A pálya is remek választás volt. Könnyen lehetett hibázni, de ha összerakta az ember a kört, akkor jókora előnyre lehetett szert tenni. Ha összerakta… mert ugye ebbe mindig beleszólnak a többiek is, akik a helyedre pályáznak és pontosan ezért jó ez az egész. Nincs két egyforma kör. Remélem mindenki élvezte a megtett kilométereket, és jól érezte magát a versenyen.

Egy óvás érkezett Kicsi részéről:
2.futam – 1 kör
Óvást nyújtok be Sensation ellen, mert az 5. kanyarban nekem jött és ezáltal kicsúsztunk mind a ketten, ami miatt pozíciót veszítettem.

Büntetés: Sensation külső ívről próbálta előzni Kicsit a balos kanyarban és a kelletténél picit jobban ráhúzta a kormányt. Seni bal eleje és Kicsi jobb hátulja ért össze, de olyan szerencsétlenül, hogy összeragadtak és a következő pillanatban már mindketten a sóderban találták magukat. Sensationt emiatt figyelmeztetésben részesítem.

Az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálok!

      

Nincs más hátra, mint a cikk elején említett videónál a PLAY gombra kattintani és kirakni teljes képernyőre. Akik nem voltak ott, azok kaphatnak egy kis részletet, amiből kimaradtak. A videó résztvevői pedig felidézhetik a nagyszerű pillanatokat.

Ja, néha hallani egy borzasztó hangos autónak a hangját, ami abszolute nincs szinkronban a látottakkal (váltás, gázadás, gázelvétel). Nos, az a közelemben lévő KennieC Hondája, aminek olyan hangja volt, hogy sokszor a saját autóm hangját sem hallottam, hehe
Jó szórakozást mindenkinek!

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!